Állásajánlatok
Keresés az oldalon:

Állás keresése más weboldalon:
Önéletrajz minták
Álláshirdetés feladás
Jogi Nyilatkozat

1. - A napiallas.hu használata a felhasználók számára ingyenes, célja hogy gyors információforrást biztosítson. A napiallas.hu használata az alábbiakban leírtak teljes mértékű elfogadását jelenti. Az oldalt használó személy(ek) automatikusan elfogadják jelen dokumentum tartalmát.

2. - A napiallas.hu állásokat nem közvetít, személyes adatokat tartalmazó dokumentumokat, mint pld.: önéletrajzok, motivációs levelek - nem kezel semmilyen formában. A napiallas.hu csak és kizárólag a felhasználóink, látogatóink által beküldött hirdetéseit jeleníti meg. Bármely A napiallas.hu oldalán megjelenített hirdetésért, annak tartalmáért és valóságtartalmáért a hirdető a felelős. A napiallas.hu az ebből adódó bármilyen kárért, következményért semminemű felelősséget nem vállal!

3. - A napiallas.hu felhívja a látogatóinak figyelmét arra, hogy az internetes oldalain elérhető linkek illetve idegen internetes források tartalma, illetve az azokon fennálló szerzői jogok tekintetében felelősséget nem vállal.

4. - A napiallas.hu a felhasználók által megadott adatokat és információkat nem áll módjában ellenőrizni és azok valóságtartalmát sem tudja vizsgálni. Ezért azt sem vizsgálja, hogy a személyek által megadott adatokat a jelzett személy szolgáltatta-e ki. Az ilyen és ehhez hasonló visszaélésekből származó bárminemű kárért közvetve vagy közvetlenül semmiféle felelősséget nem vállal az oldal. Ha valamely oldalunkat igénybevevő felhasználó azt tapasztalja, hogy adatait más szolgáltatta ki számunkra az ő beleegyezése nélkül, akkor azt mihamarabb jelezze, hogy a továbbiakban adatait töröljük és ne jelenítsük meg oldalainkon. Kivéve, ha az érintett másképpen nyilatkozik.

5. - A napiallas.hu nem felel a linkekben előforduló márkanevek, védjegyek használatáért, valamint azért, ha a máshol készült tartalmi szolgáltatás sérti bárki hitét, ízlését, meggyőződését.

6. - A napiallas.hu nem garantálhatja, hogy az internetes oldalaihoz való hozzáférés folyamatos, vagy hibamentes lesz, így nem tehető felelőssé azokért az esetleges károkért, amelyeket az oldalakon szereplő adatokhoz és információkhoz való hozzáférés előre nem látható, átmeneti szünetelése okoz, illetve melyek az internetes oldal közvetítésével letöltött digitális adatok okoznak.

7. - A napiallas.hu gondoskodik arról, hogy szolgáltatásai révén a felhasználókról megszerzett adatok felhasználása megfeleljen a mindenkor hatályos magyarországi jogszabályoknak.

8. - A napiallas.hu tudomására jutó, a felhasználókra vonatkozó valamennyi adatot, tényt és információt bizalmasan kezeli és azokat kizárólag az internetes oldal szolgáltatásainak fejlesztéséhez, valamint saját célú kutatás, illetve statisztika készítéséhez használja fel. Az adatok egyéb célra csak az érintett kifejezett hozzájárulásának megadása esetén kerülnek felhasználásra.

9. - A napiallas.hu kijelenti, hogy a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. Törvény, és az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során szóló 1998. évi VI. törvény rendelkezéseit maradéktalanul megtartva kezeli.

10. - Az oldalon az Google Adsense hirdetési rendszer keretében reklámokat jelenítünk meg. A rendszer adatokat gyűjt a hirdetésre kattintó felhasználókról azért, hogy ne zavaró, hanem Önöket érdeklő reklámok jelenjenek meg az oldalon. Ezen adatok köréről, illetve felhasználási módjáról kérem olvassa el a Google Adatvédelmi irányelveit itt: www.google.com/intl/hu/privacy.html

11. - A napiallas.hu fenntartja magának a jogot, hogy előzetes figyelmeztetés nélkül oldalain változásokat, módosításokat hajtson végre.Reklám


Állás keresése más weboldalon:


Az itt megjelenő információs anyagok és adatok kizárólag az oldal üzemeltetőjének előzetes, írásos engedélyével, valamint a forrás megnevezésével használhatók fel!- Jogok és feltételek - Állás -